Reflexió i millora de la inclusió laboral

Procés

El projecte està dividit en 3 grans blocs:

1 – Entrevistes individuals i en profunditat (130 en total) als diversos agents implicats: el propi col·lectiu, les seves famílies, entitats, empreses, administracions, experts internacionals…  Per fer-les, comptem amb una xarxa de 25 voluntàries i voluntaris (i moltes ganes!)

2- Taules de debat, a fi de dialogar i aprofundir en diversos aspectes. Es faràn 8 taules de debat en format tancat i 1 en format obert, totes elles al Palau Macaya.

3- Conclusions i material de divulgació, que es comunicarà a través dels canals propis del Palau Macaya i de la Ladd, i amb una  ponència final a la sala d´actes del Palau Macaya durant el primer trimestre del 2.019.

 

Equip de treball

Montse Tarridas / Iolanda Catalán / Leo Helguera / Maite Ruiz / Cristina Untoria